Antena Căutare

Tragediile se ţin lanţ! Mai mulți copii au murit înecați, după ce au mers la scăldat

Trupul unei fete este căutat pe râul Vedea din Teleorman, iar alte două surori din Suceava şi doi veri din Vaslui au murit, pentru că au vrut să se răcorească. În zona râurilor şi a lacurilor nu există niciun indicator de pericol.

Trupul unei fete este căutat pe râul Vedea din Teleorman, iar alte două surori din Suceava şi doi veri din Vaslui au murit, pentru că au vrut să se răcorească. În zona râurilor şi a lacurilor nu există niciun indicator de pericol.

Două fete de 13 ani au intrat în apă în râul Vedea din Teleorman şi doar una a mai ieşit în viaţă. Un localnic şi-a riscat viaţa pentru ele, dar a reușit să salveze doar una. Cealaltă este căutată şi la această oră cu bărci şi scafandri.

De asemenea, în ultimele ore, două surori din Suceava şi doi veri din Vaslui au murit, pentru că au vrut să se răcorească, iar în zona râurilor şi a lacurilor nu există niciun indicator de pericol.

Alte două surori, de 13 şi 16 ani s-au înecat în râul Moldova, din judeţul Suceava. Cea mică nu ştia să înoate, dar chiar şi aşa a intrat în apă. Sora ei mai mare a încercat să o salveze.

Râurile, dar şi lacurile în zona digurilor şi balastierelor sunt cele mai periculoase locuri pentru scăldat. Aici, din cauza nisipului scos, au rămas gropi uriaşe. În interiorul lor, curenţii au forţa unei turbine.

Salvatorii le recomandă celor care decid să intervină să încerce să prindă victima din spate.

În România, există multe zone periculoase. Râul Mureş ia vieţi în fiecare an. La Vințu de Jos, în Alba, anul trecut s-au înecat doi copii în zona balastierei. Au fost victime şi la Sângeorgiu de Mureş, dar şi la Satu Mare, în zona balastierei de la Apa. Şi râurile Olt şi Siret sunt pe harta neagră a pompierilor.

În multe locuri nu sunt nici măcar panouri care să-i atenţioneze pe cei care intră în apă.

Trei dintre suspecţii care ar fi vândut droguri în lumea showbiz-ului au petrecut noaptea în arest. Câți ani ar putea pe... Un autobuz nou-nouţ din Iaşi a fost ATACAT cu pietre. Momentul, surprins de camerele de supraveghere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x