Antena Căutare

Trei dintre suspecţii care ar fi vândut droguri în lumea showbiz-ului au petrecut noaptea în arest. Câți ani ar putea petrece la închisoare vedetele

Trei dintre suspecţii care le-ar fi vândut cannabis şi cocaină pe mii de euro unor persoane cunoscute din showbiz şi-au petrecut noaptea în arest. Procurorii DIICOT au reuşit să obţină arestarea a doi dintre ei, dar continuă seria audierilor.

Trei dintre suspecţii care le-ar fi vândut cannabis şi cocaină pe mii de euro unor persoane cunoscute din showbiz şi-au petrecut noaptea în arest. Procurorii DIICOT au reuşit să obţină arestarea a doi dintre ei, dar continuă seria audierilor.

Cei trei suspecţi sunt monitorizaţi din primăvara acestui an. Au fost filaţi, ascultaţi şi înregistraţi iar investigatori sub acoperire au intrat pe fir să afle mai multe. Au descoperit că doi dintre ei procurau mai întâi drogurile apoi le vindeau direct consumatorilor.

Astăzi a fost audiat și cântăreţul Elis Armeanca, despre care procurorii cred că are informaţii legate de reţeaua traficanţilor de droguri.

Designerul Răzvan Ciobanu s-a apărat pe Facebook, iar la interogatoriu va ajunge şi Oreste Teodorescu.

Un gram de cannabis era vândut cu 50 de lei, iar unul de cocaină cu 100 de euro.

La percheziţii, anchetatorii au găsit 20 de grame de praf alb. Vedete din televiziune sau din lumea modei au fost chemate la audieri.

Designerul Răzvan Ciobanu a scris pe Facebook: „Sunt suspect ca aş detine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întalnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă".

Şi Oreste Teodorescu a anunţat că a fost chemat la DIICOT. „Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%”, a scris el pe Facebook.

În România, deţinerea de droguri în vederea consumului se pedepseşte cu până la trei ani de închisoare. Iar pedeapsa maximă pentru traficul de stupefiante este de şapte ani de închisoare.

CRUZIME fără margini! Un bătrân a fost înjunghiat în stradă și lăsat într-o baltă de sânge... Tragediile se ţin lanţ! Mai mulți copii au murit înecați, după ce au mers la scăldat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x