Antena Căutare

Trei tineri, arestati pentru clonare de carduri si furt

Trei constanteni, care clonau carduri cu ajutorul unor dispozitive montate pe bancomate din Bucuresti, Calarasi, Busteni, Sinaia si Predeal, apoi foloseau datele pentru retrageri frauduloase de bani in Mexic, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile.

Ionut Marius Turcin, Razvan-Dormidont Popa si Nicolae Cosmin Olaru au fost retinuti de magistratii Tribunalului Bucuresti, in urma unor perchezitii domiciliare care au avut loc in Constanta, dupa ce un alt membru al gruparii, Mihai Ghiurco, in varsta de 20 de ani, a fost prin in flagrant, in timp ce demonta dispozitivele artizanale de copiere a datelor.

"In urma efectuarii perchezitiilor au fost ridicate componente electronice si dispozitive destinate fraudarii cardurilor bancare, hard-disk- uri, medii de stocare optice, laptopuri, articole vestimentare purtate de cei in cauza in momentul instalarii dispozitivelor la ATM-uri", potrivit unui comunicat al Politiei.

Investigatiile in acest caz au durat trei luni, la actiune participand politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, cu sprijinul politistilor de la Sectia 2 Politie din municipiul Constanta si Serviciul Operatiuni Speciale Constanta, informeaza Mediafax.

Reparatii, la misto! Gropile, astupate cu nisip si pietris... Coruptie? Peste 140 de inapti medical cu permise de conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x