Antena Căutare

Trupul lui Răzvan Ciobanu, filmat lângă mașină, la locul accidentului! Atenție, imagini necenzurate, cu puternic impact emoțional!

Imagini șocante! Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost filmat, aruncat lângă mașină, la locul accidentului.

Imagini șocante! Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost filmat, aruncat lângă mașină, la locul accidentului.

Un videoclip șocant a apărut pe rețelele de socializare. Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost filmat, aruncat lângă mașina pe care o conducea în momentul producerii cumplitului accident.

În imagini, printre resturile de caroserie, prins între crengi, cadavrul designerului poate fi văzut, înconjurat de anchetatori și mai mulți specialiști SMURD.

Moartea lui Răzvan Ciobanu, crimă?

O mărturie șocantă a fost făcută în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. O persoană consideră că designerul a fost omorât și susține că, imediat după ce acesta s-a răsturnat pe câmpul din Constanţa, în jurul maşinii sale ar fi apărut mai multe persoane.

„L-au urmărit. Nu cred. Sigur a fost omorât! Trei maşini au fost!”, a spus martorul, în exclusivitate pentru Observator.

Bărbatul ar putea fi un martor-cheie. În faţa echipei Observator, spune că a auzit impactul mortal în jurul orei 4 dimineaţa. Şi că a văzut, la acea oră, lângă maşina distrusă, mai multe persoane.

În faţa anchetatorilor, declaraţia martorului nu a fost la fel de detaliată. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a auzit o bubuitură dar că i-a fost teamă să iasă să vadă despre ce e vorba.

Printre ultimii care au vorbit cu Răzvan Ciobanu se numără şi Iulică Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost descoperit în maşina condusă de designer.

„Am plecat amândoi de la Bucureşti. El la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A ramas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lasat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva”, a spus Iulică Cercel.

„Duminică seara am vorbit cu el ultima oară. Eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam banii în torpedou. Şi cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine. Se întunecase. Am aşteptat puţin. Cam cincprezece minute. L-am sunat iar. Şi nu a mai raspuns. Şi luni am aflat bomba”, a mai spus el.

Înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu va începe la ora 11.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional:

Expertiza maşinii conduse de Răzvan Ciobanu: Bolidul circulase și cu 250 km/h. Airbagurile s-au deschis la 126 km/h... Iulică Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost descoperit în maşina condusă de Răzvan Ciobanu, a fost audiat: "Ave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x