Antena Căutare

Uită de ”scoruri” ca 200 sau 300 de euro! Cât costă cea mai ieftină chirie a unui apartament, în România? Patru lei pe lună!

Cred că orice om şi-ar dori să locuiască într-un apartament nou, spaţios, într-un bloc ridicat cu bani de la stat şi să plătească o chirie de 4 lei pe lună! Nu este ficţiune, este realitate.

Cred că orice om şi-ar dori să locuiască într-un apartament nou, spaţios, într-un bloc ridicat cu bani de la stat şi să plătească o chirie de 4 lei pe lună! Nu este ficţiune, este realitate.

Şi asta pentru că, după modificarea legii ANL, fiecare plăteşte în funcţie de cât câştigă. Avantajaţi în toată povestea asta sunt românii care muncesc la negru.

”Domnule, ai maşină de lux, dacă tu la ANAF figurezi că n-ai venituri, cu ce îţi întreţii maşina, cu ce îţi întreţii familia?! Sunt n şi n!”, ”Mă duc la serviciu şi mai mult de jumătate din salariu îl dau la stat înapoi”, este reacţia multor locuitori din blocurile ANL din Botoşani, care tocmai au aflat că dacă muncesc sunt buni de plată.

”Pentru unii sunt locuinţe sociale, pentru unii este cartier rezidenţial”, acuză aceștia.

Această situaţie bizară a apărut din cauza unei Ordonanţe de Urgenţă, care a modificat Legea Chiriilor ANL. Şi aşa s-a ajuns ca aceia care nu muncesc să stea în condiţii de invidiat, dar la preţuri de nimic.

Nici măcar directorului de la ANL Botoşani nu-i convine această situaţie. Noua ordonanţă de urgenţă îl lasă fără 300 de mii de lei, bani pe care societatea i-ar putea folosi în alte proiecte.

Conducerea companiei a găsit şi o soluţie: să vândă cele 780 de apartamente pentru care chiria nu ajunge nici măcar la un euro pe lună şi să-i mute pe chiriaşii care nu au sau pretind că nu au niciun venit în locuinţe sociale.

Mami și tati divorțează! Iată ilustrația care arată ce simte un copil atunci când părinții lui divorțează! Încearcă să n... Un pensionar de 90 de ani din Botoşani a înregistrat un record greu de imaginat! Bătrânul a reuşit să înşele CFR cu o su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x