Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Ministrul Educaţiei a făcut anunțul cu privire la manualele pentru elevi

Toate manualele de bază vor fi disponibile în format PDF şi digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro, a anunţat joi ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop.

Toate manualele de bază vor fi disponibile în format PDF şi digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro, a anunţat joi ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop.

"Avem pe ordinea de zi proiectul legii manualului şcolar. În principiu, acest proiect de lege prevede existenţa unui singur manual de bază pentru fiecare programă şcolară a elevilor din învăţământul preuniversitar de stat şi particular. Ministerul, alături de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, se obligă în a pune pe platforma manuale.edu.ro toate aceste manuale de bază în format PDF şi digital interactiv, traduse în toate limbile minorităţilor, iar la cererea învăţătorului/ profesorului, alături de elev şi părinte, se pot tipări aceste manuale prin grija Editurii Didactice şi Pedagogice", a declarat Pop, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul Mihai Tudose i-a spus ironic ministrului Educaţiei: "Să dea Dumnezeu să funcţioneze. Aţi văzut că încă mai sunt reminiscenţe cu manualul de a V-a".

Poliția Capitalei nu a știut de tentativa de omor asupra primei victime de la metrou. Nu s-a primit niciun apel la 112... Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x