Antena Căutare

UPDATE! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Iaşi; pilotul a murit, copilotul a fost grav rănit

Un avion privat de mici dimensiuni la bordul căruia se aflau două persoane s-a prăbuşit, sâmbătă, în apropierea unei păduri din zona localităţii Tătăruşi din judeţul Iaşi, prefectul Marin Şerbescu afirmând că cele două persoane de le bord au fost rănite şi preluate de un elicopter SMURD. Coordonatorul SMURD Iaşi a precizat că pilotul este în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare.

UPDATE: Un avion privat de mici dimensiuni la bordul căruia se aflau două persoane s-a prăbuşit, sâmbătă, în apropierea unei păduri din zona localităţii Tătăruşi din judeţul Iaşi. Ultimele informaţii furnizate de autorităţi arată că pilotul şi-a pierdut viaţa, iar copilotul a fost grav rănit, fiind transportat la spital.

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat pentru News.ro că echipajele medicale aflate la locului prăbuşirii avionului de mici dimensiuni au declarat decesul pilotului, în vârstă de 60 de ani, care era instructor cu experienţă.

El a spus că medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar nu s-a reuşit salvarea pilotului.

Cea de a doua victimă, în vârstă de 32 de ani, este în stare stabilă, având fracturi şi traumatisme grave şi fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean Iaşi.

Un avion privat de mici dimensiuni la bordul căruia se aflau două persoane s-a prăbuşit, sâmbătă, în apropierea unei păduri din zona localităţii Tătăruşi din judeţul Iaşi, prefectul Marin Şerbescu afirmând că cele două persoane de le bord au fost rănite şi preluate de un elicopter SMURD.

Coordonatorul SMURD Iaşi a precizat că pilotul este în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), la bordul avionului de mici dimensiuni se aflau două persoane. La fata locului intervin trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. De asemenea, a fost alertat si un elicopter SMURD care ar urma să preia victimele.

Reprezentanţii ISU Iaşi au precizat că, din primele informaţii, cele două persoane aflate la bord erau inconştiente. Coordonatorul SMURD Iaşi a declarat că pilotul este în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare.

La rândul lui, prefectul judeţului Iaşi a spus că avionul este unul privat şi era pilotat de un instructor cu experienţă.

Credit foto: Bit Tv Paşcani

Durere fără margini! Femeia însărcinată în luna a șasea și cele trei fetițe care și-au găsit sfârșitul în fața unui tren... Doi români, eroi pentru victimele atentatului din Barcelona! Ion, plecat în Spania în căutarea unui viitor mai bun, i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x