Antena Căutare

UPDATE: Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată / Un tramvai a luat foc, în Capitală, între stațiile Vasile Milea şi Răzoare. Circulația este blocată

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, iar primele informaţii arată că doi oameni au făcut atacuri de panică. La această oră, circulaţia rutieră este blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, iar primele informaţii arată că doi oameni au făcut atacuri de panică. La această oră, circulaţia rutieră este blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

UPDATE 10:29: Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată miercuri la ora 8:28, după 30 de minute de blocaj, din cauza unui incendiu apărut la un tramvai de pe linia 25, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale, informează reprezentații RATB.

"Circulația a fost blocată de la ora 8:00 pe Bulevardul Timișoara, până în stația Vasile Milea înspre sensul spre Răzoare, din cauza unui început de incendiu la unul din tramvaiele liniei 25, ca urmare a supraîncălzirii unor cabluri. Tramvaiul a fost retras la depou, iar circulația s-a reluat în jurul orei 8: 28. S-a constituit o comisie care s-a deplasat la vagonul respectiv pentru investigații. În tramvai erau călători care au intrat în panică, iar din informațiile pe care le deținem, trei persoane au avut nevoie de intervenția medicilor", au declarat pentru AGERPRES reprezentanții RATB.

UPDATE 08:50: Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai. La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital.

"Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi vor fi transportate la spital. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp", a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

___________________________________________________________________________

Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a declarat pentru News.ro că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

La momentul incidentului tramvaiul se afla în mers. Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

Sursa foto: libertatea.ro

Ai drum în zona Arenei Naționale, astăzi? Traficul va fi restricționat, pe mai multe străzi. De la ce oră va fi blocată ... IMAGINI REVOLTĂTOARE! O mămică a fost îmbrâncită de ”doamna doctor”, pe care femeia o implorase să-i consulte băiețelul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x