Antena Căutare

Ultimul anunț de la meteorologi! Se întorc ninsorile?! ANM, anunț de ultimă oră! Va fi cumplit!

În sud, în centru și în est, vremea va fi geroasă, dar șansele să plouă sau ningă vor fi în general reduse. Sunt anunțate fulguieli slabe în zona montană.

În sud, în centru și în est, vremea va fi geroasă, dar șansele să plouă sau ningă vor fi în general reduse. Sunt anunțate fulguieli slabe în zona montană.

Temperaturi foarte mici s-au înregistrat miercuri dimineață, în zona Moldovei, la Rădăuți. Temperatura a scăzut până la minus 21 de grade, însă vestea bună este că gerul nu ține mult. Până la sfârșitul săptămânii, meteorologii spun că temperaturile pot ajunge la 11 grade, notează antena3.ro

Miercuri

Vremea va fi rece pentru această dată, în regiunile sudice, estice şi parţial cele centrale, local, geroasă în primele ore ale intervalului şi noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade, iar minimele între -13 şi -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorări - trecătoare în nordul şi centrul ţării, precum şi la munte şi persistente în sud-vest şi în sud, respectiv în Oltenia şi în Muntenia - în cursul zilei, când, cu totul izolat, cel mai probabil în zona Carpaţilor Meridionali şi a Subcarpaţilor Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precădere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Joi

Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, dar dimineaţa şi noaptea, va fi ger, însă pe arii restrânse, mai ales în depresiuni şi în sudul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineţilor, va fi ceaţă.

Abia săptămâna viitoare e posibil ca ninsorile să revină peste țara noastră, mai spun meteorologii.

Vremea 24 ianuarie Cluj-Napoca. Vremea se încălzește... 24 ianuarie. Semnificații istorice. Mica Unire și nașterea lui Badea Cârțan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x