Antena Căutare

Ultimul bac funcţional din judeţul Satu Mare a rămas la mal. Inspectorii ANAF l-au amendat pe podar cu 6.000 de lei

Supărare mare pe podarul ultimului bac funcţional din judeţul Satu Mare!

Supărare mare pe podarul ultimului bac funcţional din judeţul Satu Mare! Inspectorii ANAF l-au amendat pe bărbat pentru că nu avea casă de marcat acolo, la el, în câmp, spune omul. 6 mii de lei a primit amendă.

Revoltat până peste cap, podarul a scos din funcţiune bacul, atât de util pentru comunităţile învecinate. Totul s-a întâmplat chiar de faţă cu inspectorii ANAF, care au rămas blocaţi pe mal.

De o viaţă întreagă, podarul se ocupă de acest bac, ultimul funcţional din tot judeţul Satu Mare. Ambarcaţiunea face legătura peste Someş, între comuna Pomi şi localităţile din judeţul vecin, Maramureş.

Evident, este vital pentru comunităţi. Doar că totul s-a schimbat în ziua când doi inspectori ANAF au mers şi l-au amendat pe podar.

"S-au uitat, au zis că nu sunt bune bonurile, că trebuie casă de marcat. După 32 de ani! Na, aici nu sunt condiţii de casă de marcat! Curent nu am, d-apăi, mi-au zis că e şi pe baterie!", a spus podarul Ioan Coț.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Meteorologii, anunț fără precedent! Ne așteaptă o VARĂ CUMPLITĂ! Prognoza pentru iulie și august e ÎNGRIJORĂTOARE!... O furtună puternică a făcut prăpăd în Făcăeni, județul Ialomiţa. Pagube uriașe în singura localitate din România lovită ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x