Antena Căutare

Un avion a aterizat direct pe paja din Mamaia, sub privirile turiștilor. Motivul? Pilotul a vrut să cumpere un ștrudel

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav. Doar fiul pilotului avea o urgenţă. Puştiul de şapte ani a pofitit la un. ştrudel. Tatăl i-a îndeplinit dorinţa. A ancorat aeronava şi s-a dus să cumpere plăcinte.

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. *** Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav. Doar fiul pilotului avea o urgenţă.

Puştiul de şapte ani a pofitit la un ştrudel. Tatăl i-a îndeplinit dorinţa. A ancorat aeronava şi s-a dus să cumpere plăcinte. După experienţa care i-a alertat pe turişti, la bord s-a urcat şi echipa Observator. Pilotul povesteşte că ar fi trebuit să aterizeze pe lacul Siutghiol, dar acolo erau valuri şi a fost nevoit să meargă la Mamaia.

Atenționare meteo! Cod galben de inundaţii în 13 judeţe... Începe Evaluarea Naţională. Peste 144.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin astăzi proba la Limba română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x