Antena Căutare

Un avion s-a prăbușit în Spania. „Odihnește-te în pace, camarade, îți mulțumim că ne-ai ajutat să sărbătorim această zi în care tu ți-ai dat viața!”

Un avion militar Eurofighter, care a participat la Madrid la parada ocazionată de Ziua Națională a Spaniei, s-a prăbușit în apropierea unei baze aeriene din provincia Albacete.

Un avion militar Eurofighter, care a participat la Madrid la parada ocazionată de Ziua Națională a Spaniei, s-a prăbușit în apropierea unei baze aeriene din provincia Albacete, informează Agerpres.

Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de apropiere pentru aterizare la baza Los Llanos, situată în zona orașului Albacete, la 300 de kilometri sud-est de capitala Madrid, a confirmat Ministerul spaniol al Apărării.

Pilotul din păcate nu a supraviețuit impactului.

„Odihnește-te în pace, camarade, îți mulțumim că ne-ai ajutat să sărbătorim această zi în care tu ți-ai dat viața. Nu te vom uita niciodată!”, a scris Statul Major al armatei spaniole pe Twitter.

Cum arată casa celebrului Picasso în valoare de 20 de milioane de euro. Acolo s-a sinucis soția lui... Imagini revoltătoare, dar adevărate. Uite cum a putut să vină la școală o elevă din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x