Antena Căutare

Un bărbat a murit strivit sub duba poliţiştilor, în văzul fratelui disperat! Camerele de supraveghere au surprins totul!

Un bărbat din Argeș a murit strivit de duba unor polițiști, chiar în timp ce mergea la magazin să cumpere mâncare! Camerele de supraveghere din zonă au surprins întreaga tragedie!

Un bărbat din Argeș a murit strivit de duba unor polițiști, chiar în timp ce mergea la magazin să cumpere mâncare! Camerele de supraveghere din zonă au surprins întreaga tragedie!

Un lanţ al erorilor a luat viaţa unui bărbat din Argeş, tatăl a patru copii!

Omul a fost lovit în plin şi împins într-un şanţ de o dubă a poliţiei, care se întorcea din misiune. Şoferul a derapat pe un drum judeţean acoperit de zăpadă, peste care autorităţile spun că nu au avut bani să trimită o sărăriţă.

Bărbatul de 57 de ani nu apucă să facă nimic pentru a se feri din calea dubei de poliţie. Este lovit în plin şi împins în şanţul din faţa bisericii. De pe partea cealaltă a şoselei fratele lui aleargă într-un suflet, în timp ce poliţiştii încearcă să-l elibereze de sub greutatea maşinii.

Bărbatul mergea la magazin să cumpere mâncare pentru cei patru copii pe care îi creşte singur. Prima ambulanţă a ajuns la locul accidentului după 40 de minute. Tot din cauza condiţiilor de drum.

De altfel, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd dârele de nisip aruncate cu lopata de-a latul şoselei. Fără niciun efect spun localnicii, în timp ce autorităţile judeţene se scuză că nu sunt bani.

Bărbatul lovit a murit la câteva ore după ce a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Piteşti. Până acum, singurul care a plătit pentru accident este administratorul Drumului Judeţean. Cu o amendă de 2900 de lei.

Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon mobil, bani sau acte. Ce a făcut aceas... Un GER CUMPLIT invadează ROMÂNIA. Avertisment meteo crunt: „Temperaturile vor ajunge până la minus....”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x