Antena Căutare

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore

Caz incredibil la Alba Iulia! Un bărbat a murit la doar două ore după ce s-a prezentat la spital din cauza unor dureri în gât. Ce au descoperit polițiștii?

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore Galerie
Un bărbat din Alba a murit așteptând la camera de triaj

A fost deschisă o anchetă după ce o femeie din ALba a reclamat faptul că soțu ei de doar 37 de ani a murit în spital, la două ore de când s-a prezentat la camera de gardă pentru dureri de gât. Incidentul s-a petrecut la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia și femeia acuză acum personalul medical de faptul că timpul de așteptare în camera de triaj a fost prea mare.

”DSP s-a autosesizat și a demarat un control cu privire la respectarea procedurilor în cazul bărbatului care a decedat, joi seara, la UPU Alba Iulia. Ne referim la încadrarea în cod, timpul de așteptare și confruntarea datelor înscrise în fișa pacientului cu imaginile de pe camerele de supraveghere. A rezultat că toate procedurile au fost respectate, iar pacientul a fost preluat la 10 minute după ce s-a prezentat la spital. Concluziile finale ale controlului vor fi comunicate după efectuarea autopsiei”, a declarat Alexandru Sinea, pentru alba24.ro.

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore

Un bărbat din Alba a murit așteptând la camera de triaj

Caz șocant la Alba Iulia

Se pare, din informațiile ce se cunosc deja, faptul că bărbatul a primit diagnosticul de edem glotic masiv cu debut de 4-5 ore și stop cardiorespirator, dar autopsia urmează să confirme cauza oficială a decesului pacientului.

Bărbatul de 37 de ani din Alba s-a prezentat la spital fiindcă a început să aibă dureri în gât și amigdale umflate. Familia spune că tânărul era sănătos și nu avea alte boli sau alergii. Omul a mers la spital în jurul orei 19:00, iar la 21:45 a fost declarat în mod oficial decesul.

Soția acuză acum personalul medical al respectivului spital de neglijență.

Echipele de salvare din România, în alertă! Raed Arafat, anunț important: „Suntem pregătiți să intervenim”... Amenzi de peste 28.000 de lei şi 13 permise de conducere reţinute, în urma unei acţiuni a poliţiştilor rutieri în Capita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x