Antena Căutare

Un bloc întreg din România, scos la vânzare pentru 13.000 de euro, echivalentul unei mașini. De ce nu vrea nimeni să-l cumpere?

Un bloc cu 4 etaje, din Banat, a fost scos la vânzare pe site-urile de anunţuri imobiliare cu preţul unei maşini de nivel mediu. Proprietarul, om de afaceri din Caransebeş, cere suma de 13.000 de euro. Blocul se afla în oraşul Anina, la 100 de kilometri de Timişoara. 

Un bloc cu 4 etaje, din Banat, a fost scos la vânzare pe site-urile de anunţuri imobiliare cu preţul unei maşini de nivel mediu. Proprietarul, om de afaceri din Caransebeş, cere suma de 13.000 de euro. Blocul se afla în oraşul Anina, la 100 de kilometri de Timişoara.

"Blocul este dezafectat. S-a locuit pe vremuri acolo. Geamurile termopan le-am montat eu, am vrut să îl refac, să îl recondiţionez, dar hoţii l-au distrus complet. Preţul este mic, dar nici măcar la preţul ăsta nu se vinde, că văd că nimeni nu e interesat să investească în zona aia, că e dezafectată. Oricum, blocul a fost cumpărat, deci nu e o problemă. Nu m-am gândit să dezvolt eu o afacere acolo, pentru că am rămas fără bani şi nu mă interesează. Vreau doar să îl vând.

Am lucrat mult afară din ţară, am lucrat în Spania şi, între timp, am reuşit să cumpăr blocul ăsta. Pe atunci voiam să îl fac, să îl amenajez, mă gândeam că se va dezvolta zona, dar, din păcate, zona e moartă acolo. Numai cineva care este în zonă şi îl interesează să investească. Am anunţat şi la Primărie, am anunţat peste tot. Pe nimeni nu interesează nimic. De asta e şi aşa scăzut preţul.

Eu tot bloc de apartamente am vrut să fac acolo şi ori să închiriez, ori să vând. Nu este racordat la nimic, trec toate utilităţile prin faţa lui şi trebuie doar racordat", a declarat proprietarul imobilului, pentru expressdebanat.ro.

Am filmat tot! Primele imagini din ambulanţa neagră! Ce se ascunde în mașina fantomă care a panicat România?... Sebastian Papaiani a plecat măcinat de un regret! Nu și-a cunoscut niciodată nepotul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x