Antena Căutare

Dezvăluiri inedite! Un fost angajat Hexi Pharma susține că Dan Condrea ar fi notat într-un laptop toate şpăgile date

urmand sa plece spre Ploiesti. Seara ar fi trebui

Un fost angajat Hexi Pharma a făcut aseară o serie de dezvăluiri. Dan Condrea ar fi notat într-un laptop toate şpăgile date, toate numele responsabililor din spitale care ar fi primit bani, numele curierilor şi detalii despre contracte.

Acesta ar fi ținut evidența exactă a tututor spăgilor date, pentru a păstra monopolul din spitalele României. Fostul angajat crede că Dan Condrea s-ar fi sinucis pentru a nu ajunge după gratii.

Nici până la această oră, nu se cunoaște destinația exactă spre care se îndrepta fostul patron Hexi Pharma, deși fosta soție a declarat la poliție că i-a adus duminică dimineața fetița, urmând ca seara, la ora 18:00, să ajungă să o ia pe cea mică. Acesta s-ar fi îndreptat spre Ploiești, în momentul în care ar fi lasăt-o pe fată la mama ei. Dar nici acest lucru nu este cert.

Mare atenție! Au fost depistați mai mulți ESCROCI în trafic. Fac bani de pe urma ȘOFERILOR, apelând la această metodă... Anunț meteorologic de ultimă oră. Cod galben de inundații în mai multe zone ale României!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x