Antena Căutare

Un nou record mondial! Au fost înregistrate 74 de grade Celsius în Iran! Autorităţile sunt în alertă

De câteva zile, Iranul se confruntă cu un val foarte puternic de căldură. A fost atins recordul de temperatură globală din toate timpurile, fiind resimţite 74 de grade Celsius.

De câteva zile, Iranul se confruntă cu un val foarte puternic de căldură. A fost atins recordul de temperatură globală din toate timpurile, fiind resimţite 74 de grade Celsius.

Orașul Bandar Mahshahr, cu o populație de până la 150.000 de locuitori, este un adevărat cuptor. Zilele trecute, temperatura reală era de aproximativ 45 de grade, dar adăugând umiditatea extremă și absența vântului, meteorologii au fost în măsură să determine că temperatura resimțită de corpul uman depășea 70 de grade Celsius.

Record absolut: Luna iunie 2015 a fost cea mai călduroasă din ultimii 135 de ani! Specialiştii dau un verdict sumbru

Sursa foto: www.ibtimes.com

Valorile extreme de temperatură din această săptămână din Iran s-au înregistrat în contextul în care o arșiță cumplită a cuprins întreaga regiune a Orientului Mijlociu.

Deși nu există înregistrări oficiale, 81 de grade Celsius reprezintă cel mai ridicat indice de căldură atins vreodată. Acesta a fost observat în Dhahran, Arabia Saudită, pe 8 iulie 2003, scrie agerpres.ro.

Revoltător! Angajații acestei companii fac cancer și mor pe capete... Își putea ține respirația 10 minute și cobora la mai multe de 100 de metri în adâncuri! Campioana mondială la scufundări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x