Antena Căutare

Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! Medicul Virgil Musta: „Nu au mai ajuns la terapie intensivă, intubaţi”

Un tratament cu anticoagulant administrat pacienților cu COVID-19, Timişoara, are rezultate spectaculoase. Bolnavii nu au mai ajuns intubați, la terapie intensivă.

Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! Medicul Virgil Musta: „Nu au mai ajuns la terapie intensivă, intubaţi”
Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! | profimediaimages.ro

„Pentru că la necropsie s-a constatat că pacienţii prezentau coagulări la nivelul vaselor pulmonare şi a altor organe, m-am gândit că este bine să nu mai aşteptăm să se declanşeze această cascadă a coagulării care odată declanşată.

Altfel, este foarte greu să mai opreşti mecanismul patogenic. Nu au mai ajuns pe terapie intensivă, intubaţi. Au avut o evoluţie uşoră, ameliorată, constant bună”, a spus Virgil Musta, medic la Spitalul „Victor Babeş" din Timişoara.

Măștile de protecție, obligatorii, din 15 mai! Unde vor fi obligați românii să le poarte - VIDEO

Tratamentul pentru Covid-19 cu anticoagulante este folosit deja în mai multe spitale din România. Medicii aşteaptă să fie inclus şi în protocolul naţional, potrivit Mediafax.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Când se vor redeschide terasele, în România! Amendament la legea privind starea de alertă!... Te poți infecta cu noul coronavirus de la nisipul de pe plajă sau din apa mării? Ce spun cercetătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x