Antena Căutare

Universitatea din România care funcţionează, de 25 de ani, fără autorizaţie. Oferă diplome pe internet! Mai mulți angajați ai statului au trecut pe aici

În România pare că doar cine nu vrea sau nu are bani nu se alege cu diplomă de doctor sau de master. O Universitate care funcţioneză de 25 de ani fără autorizaţie dă, fără probleme, diplome pe internet.

În România pare că doar cine nu vrea sau nu are bani nu se alege cu diplomă de doctor sau de master. O Universitate care funcţioneză de 25 de ani fără autorizaţie dă, fără probleme, diplome pe internet.

O diplomă nerecunoscută de Ministerul Educaţiei. Universitatea Tehno-economia Europeană NU are nici autorizaţie, nici acreditare. Doar studenţi.

Aceștia trebuie să plătească taxa de 750 de euro, apoi va avea garantat o hârtie care atestă specializarea lui în finanţe, drept sau turism. Instituţia a fost în centrul unui scandal după ce un funcţionar al statului a fost găsit că îşi ocupase postul cu o astfel de diplomă şi s-a cerut închiderea Universităţii.

Acum 4 ani o economistă a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri a fost descoperită cu o diplomă falsă de la această Universitate. Ulterior s-a aflat că mai mulţi angajaţi ai statului obţinuseră astfel de recunoaşteri academice.

Nici scandalul de acum 4 ani, nici demersurile ulterioare n-au reuşit să pună stop afacerii cu titluri universitare. De vină ar fi o portiţă în lege, care a lăsat ca astfel de instituţii să primească acreditarea în instanţă, iar în 1991 un judecător şi-a dat avizul pentru Universitatea Tehno-economia Europeană.

Sebastian Papaiani a plecat măcinat de un regret! Nu și-a cunoscut niciodată nepotul... O profesoară de la un liceu de renume din Capitală face furori pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x