Antena Căutare

UPDATE: O femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD, / Mai multe persoane au fost rănite, după ce telecabina de la Bâlea a intrat cu viteză în staţie

Mai multe persoane au fost rănite, duminică, după ce telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac ar fi intrat cu viteză în staţie şi s-a lovit de peron. Primele informaţii arată că în telecabină se aflau 15 oameni, iar cel puţin patru au fost răniţi. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi salvamontiţi s-au deplasat la locul accidentului.

Mai multe persoane au fost rănite, duminică, după ce telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac ar fi intrat cu viteză în staţie şi s-a lovit de peron. Primele informaţii arată că în telecabină se aflau 15 oameni, iar cel puţin patru au fost răniţi. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi salvamontiţi s-au deplasat la locul accidentului.

UPDATE: O femeie rănită, în accidentul de telecabină de la Bâlea Lac a fost preluată de elicopterul SMURD, care o va transporta la Sibiu, în timp ce un bărbat rănit în aceeaşi telecabină a fost preluat de o ambulanţă SMURD. Alte patru persoane, între care un copil, rănite în staţia de la Bâlea Cascadă, au fost preluate de către echipaje de salvare şi transportate la spital la Sibiu. Prefectul judeţului Sibiu, Lucian Radu, aflat la faţa locului, a declarat că toate persoanele sunt în siguranţă în acest moment.

UPDATE: Şi cea de-a doua telecabină care circulă între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac s-a izbit de zid la sosire, la Bâlea Lac, fiind alte trei persoane rănite, pentru coborârea cărora din munte s-a solicitat elicopterul SMURD.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că şi cea de-a doua telecabină care circulă simultan pe relaţia Bâlea Cascadă – Bâlea Lac s-a izbit de parapet la intrarea în staţia de la Bâlea Lac, trei persoane fiind rănite. Astfel, numărul total al persoanelor care au avut nevoie de îngrijiri medicale este de şapte - patru în staţia de la Bâlea Cascadă şi trei în staţia de la Bâlea Lac.

S-a blocat telecabina cu ei pe vreme rea! Cum au fost salvați 73 de turişti „rămași la înălțime” la Bâlea Lac

Pentru coborârea din munte a răniţilor de la Bâlea Lac, având în vedere că Transfăgărăşanul este în continuare blocat de zăpadă, iar telecabina este defectă, s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD.

____________________________________________________________________________

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Ramona Nistor, a anunţat, că mai multe echipaje se deplasează în Munţii Făgăraş, la Bâlea Cascadă, unde mai multe persoane sunt rănite.

"SMURD Avrig, o ambulanţă SAJ şi Salvamont intervin la Telecabina Bâlea Cascadă, unde cel puţin patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale, după ce telecabina s-a izbit la sosire”, a declarat Ramona Nistor.

Potrivit acesteia, situaţia este în continuă schimbare.

La rândul său, şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat pentru News.ro, că e posibil să fie mai multe persoane care au nevoie de îngrijiri medicale, el precizând că incidentul s-a produs după ce telecabina ar fi intrat cu viteză în staţie. Potrivit surselor citate, în telecabină se aflau 15 persoane.

Incendiul care a distrus un depozit cu arhive din Ilfov încă arde mocnit, la 40 de ore de la izbucnire. 15 autospeciale ... Doliu in casa in care a copilarit Denisa Raducu. Panza neagra baga spaima in trecatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x