Antena Căutare

UPDATE! Perchezitii simultane: Sunt vizati traficantii de droguri si de tigari

Perchezitii in mai multe orase din tara. La Lugoj si in Capitala, sunt vizate 30 de locuinte care apartin unor persoane suspectate de trafic de droguri. Traficantii isi luau marfa din Bucuresti si o comercializau in Lugoj si Timisoara.

UPDATE 11.30: Printre persoanele retinute de politisti in urma descinderilor din Bucuresti si Timis se numara si liderul clanului Stoaca.

UPDATE 10.20: Procurorii DIICOT au perchezitionat 53 de locuinte in Craiova, Bacau si Pitesti. Sase perchezitii au avut loc in aceasta dimineata si la Ploiesti. Procurorii incearca sa destructureze o retea suspectata de fraude bancare. Prejudiciul cauzat este de 10 milioane de lei. Circa 50 de persoane au fost duse la audieri, potrivit unor surse.

Procurorii DIICOT au verificat zeci de locuinte din Craiova, Bacau si Pitesti. Vizate sunt mai multe persoane suspectate de contrabanda cu tigari si falsificare de carduri.

La perchezitii au participat peste 250 de forte de ordine, specializate in trafic cu arme de foc letale si in savarsirea de infractiuni cu mijloace de plata electronice.

La Targoviste, vizata este o retea de falsificatori de carduri.

Alte 6 perchezitii au loc la Ploiesti, unde procurorii incearca sa destructureze o retea infractionala suspectata de spalare de bani.

Sursa: Antena3

VIDEO! De Ziua Mondiala a Sanatatii, bucurestenii primesc consultatii gratuite... Bucuresti: Jaf la un magazin de bijuterii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x