Antena Căutare

UPDATE: Protestul s-a încheiat / Peste 10.000 de oameni protestează în Piaţa Universităţii. Ce se întâmplă acum - VIDEO LIVE

Cei peste 5.000 de oameni care protestează în Piaţa Universităţii faţă de legile privind graţierea şi codurile penale din Piaţa Universităţii au blocat bulevardul Magheru.

Cei peste 5.000 de oameni care protestează în Piaţa Universităţii faţă de legile privind graţierea şi codurile penale din Piaţa Universităţii au blocat bulevardul Magheru.

UPDATE 21:28: Protestul din Bucureşti, la care au participat peste 20.000 de oameni, se încheie. Manifestanţii au început să plece, după patru ore de protest, care a început în Piaţa Universităţii, de unde oamenii au mers în marş în Piaţa Victoriei şi apoi la sediul PSD din Kiseleff.

În jurul orei 21.00, cei aproximativ 20.000 de oameni care au protestat în faţa sediului PSD din Şoseaua Kiseleff au plecat - o parte s-au întors la Piaţa Victoriei, iar ceilalţi au mers pe Kiseleff până la sediul ALDE.

UPDATE 19:52. Peste 15.000 de oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. Circulaţia rutieră este oprită în Piaţa Victoriei.

La protest participă oameni de toate vârstele, iar unii dintre ei au venit însoţiţi de copiii lor, inclusiv copii mici, pe care îi ţin pe umeri. ”Vreau să împiedicăm adoptarea ordonanţei privind graţierea şi a celei de modificare a Codului penal, pentru că, în primul rând, aceste chestiuni nu se stabilesc prin ordonanţă, este neconstituţional. Iar în al doilea rând, sunt făcute cu dedicaţie pentru hoţii pe care îi apără pesediştii care sunt printre ei”, a spus unul dintre oamenii veniţi în Piaţa Victoriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Manifestanţii au steaguri tricolore.

În urma unui apel pe Facebook, începând cu ora 17.00, sute şi apoi mii de oameni s-au adunat la Piaţa Universităţii.

Protestatarii au plecat în jurul orei 18.30 din Piaţa Universităţii, după ce acolo a ajuns şi preşedintele Klaus Iohannis, care a fost aplaudat şi i-a fost scandat numele.

”Avem preşedinte”, ”Iohannis e cu noi”, ”România cere: fără graţiere”, au strigat oamenii.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, la ora transmiterii acestei ştiri, la protestul din centrul Capitalei, la care participă câteva mii de oameni. La sosire, preşedintele a fost aplaudat şi i-a fost scandat numele.

Protestatarii intenţionează să plece în marş spre Guvern. Ei au pancarte, steaguri tricolore, fluiere şi vuvuzele.

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE: Cătălin Botezatu vorbește, cu lacrimi în ochi, despre salvarea tinerilor din clubul Bamboo... Incendiu puternic la un spital de psihiatrie din Timiş. Zeci de bolnavi sunt evacuaţi, printre care 25 netransportabili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x