Antena Căutare

Va fi extrem de cald în perioada următoare! Temperaturi de vară la mijlocul toamnei!

Vremea va deveni din ce în ce mai caldă în următoarele două zile, astfel că vineri după-amiază sunt prognozate 28 de grade, o temperatură foarte mare pentru această perioadă. Abia sâmbătă și duminică, temperaturile încep să scadă destul de mult.Sâmbătă și duminică, însă, temperaturile încep să scadă destul de mult.

Vremea va deveni din ce în ce mai caldă în următoarele două zile, astfel că vineri după-amiază sunt prognozate 28 de grade, o temperatură foarte mare pentru această perioadă.
Abia sâmbătă și duminică, temperaturile încep să scadă destul de mult.

Miercuri

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, local în centru şi în nord-est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, trecător, în sud-vest şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 12 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţă. În Capitală vor fi 22 de grade.

Joi

Vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în nordul teritoriului, iar noaptea şi în vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, precum şi pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. La București, temperatura crește ușor, ajungând la 23 de grade.

Vineri

În regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, vremea se va răci, cerul va fi mai mult noros şi va ploua. În restul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, iar cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, când ploile se vor semnala local. Spre sfârşitul intervalului, în zona montană înaltă, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 28 de grade şi cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade. În Capitală, meteorologii au prognozat 26 de grade.

Sursa: Antena 3

Alarmele vor suna din nou în toată țara! Exerciţiu pentru verificarea funcţionării sistemelor de alarmare a populaţiei î... DECIZIE! Elevii merg la şcoală pe 5 octombrie, de Ziua Educaţiei! Excepţie fac cei din Bucureşti şi alte două judeţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x