Antena Căutare

Va fi IARNĂ cum n-a fost până acum! Ninge în București și în majoritatea zonelor țării. Ultimul anunț făcut de meteorologi!

Meteorologii au anunțat că se întorc ninsorile şi frigul pătrunzător în toate regiunile. Deja a nins în jumătate de ţară şi ne pregătim pentru un nou val de aer îngheţat. Săptămâna începe cu ploi, ninsori şi ger.

Meteorologii au anunțat că se întorc ninsorile şi frigul pătrunzător în toate regiunile. Deja a nins în jumătate de ţară şi ne pregătim pentru un nou val de aer îngheţat. Săptămâna începe cu ploi, ninsori şi ger.

Zăpada se va aşterne inclusiv în Capitală, unde la această oră precipitațiile sunt sub formă de lapoviță și ninsoare.

De câteva zile, un val de aer polar a pătruns prin zona Moldovei şi a adus zăpadă acolo, dar şi la munte. Vom avea precipitaţii într-o primă fază sub formă de ploaie în Oltenia şi în Muntenia. Dar şi în Dobrogea. Dar se vor transforma treptat şi se vor şi deplasa uşor către sud-vest. Și aici, ploile se vor transforma în lapoviţă şi mai ales ninsoare.

Astăzi, în Bucureşti, temperatura ar putea coborî până la minus două grade. Însă senzaţia de frig va fi accentuată de vânt. În centrul ţării, ne aşteaptă minus 13 grade.

De miercuri, se va încălzi uşor, dar spre sfârşitul săptămânii, un nou val de frig ar putea cuprinde România.

Descoperire înfiorătoare în judeţul Vaslui. Un părinte şi-a găsit fiul de 19 ani fără viaţă, în garajul casei... Prognoza meteo. Avertizmentul meteorologilor. Vremea s-a schimbat radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x