Antena Căutare

Vara începe cu o minivacanță pentru români! Zile libere în perioada 1-5 iunie

Bugetarii s-ar putea bucura de o nouă minivacanță vreme de cinci zile, între 1 și 5 mai, asta dacă Guvernul va aproba în ședintă de astăzi această hotărâre.

Bugetarii s-ar putea bucura de o nouă minivacanță vreme de cinci zile, între 1 și 5 mai, asta dacă Guvernul va aproba în ședintă de astăzi această hotărâre.

Pentru că ziua de 1 iunie, ziua copilului, a fost declarată liberă prin lege, la fel și 5, de sărbătoarea Rusaliilor, singura zi rămasă lucrătoare în intervalul precizat ar fi cea de 2 iunie, care pică într-o vineri.

În 2016, Legislativul a luat decizia ca Ziua Copilului să fie declarată nelucrătoare. Inițiatorii proiectului de lege au apreciat, în expunerea de motive, că timpul petrecut de părinți alături de copii reprezintă cea mai eficientă și simplă metodă de a forma și consolida o relație sănătoasă copil-părinte.

"Acest timp le asigură copiilor un mediu armonios în care să crească și să se dezvolte și le oferă un set de valori și un model de urmat pentru când vor fi, la rândul lor, părinți", au menționat inițiatorii.

Zile libere în iunie:

Joi, 1 iunie – Ziua Copilului, declarată zi liberă

Vineri, 2 iunie – dezbatere în ședința de Guvern de azi

Sâmbătă, 3 iunie, și duminică, 4 iunie – weekend

Horoscopul zilei de 18 mai 2017. Cei născuți în această zodie se lasă ghidaţi de sentimente... Scene de groază la Râmnicu Vâlcea! Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe o macara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x