Antena Căutare

Veste anului. Declarația care șochează o țară întreagă: „Elodia este vie!”

La noua ani de la disparitia avocatei Elodia, mama lui Cristian Cioaca face declaratii uluitoare. Florica spune ca in ziua in care a avut loc incidentul cu pricina, nora ei a avut un comportament care a pus-o pe ganduri

La noua ani de la disparitia avocatei Elodia, mama lui Cristian Cioaca face declaratii uluitoare. Florica spune ca in ziua in care a avut loc incidentul cu pricina, nora ei a avut un comportament care a pus-o pe ganduri.

Fosta soacra a Elodiei Ghinescu a povestit pe larg sirul evenimentelor. "L-a adus pe copil aici, zicea ca s-au certat si ca ar vrea sa bage divort. Dar de ce l-a adus aici pe fuga? Ei nu vroiau sa se certe in prezenta, copilului. Si eu, daca un pic plang plange si el", a declarat mama lui Cristian Cioaca pentru Rtv.net.

Mama lui Cristian Cioaca este convinsa ca Elodia nu este moarta si ca intreaga ei disparitie este doar o razbunare.

"Eu cred ca este disparuta si se razbuna, este vie. Vrea sa-l distruga pe Cristi si pe noi, ceilalti din familia sa. Am avut o relatie buna cu Elodia, eu vedeam ca ei se inteleg bine, dar in ultimul timp, ea ii spunea lui sa divorteze daca nu ii convenea ceva. Eu am simtit ceva dupa plecarile pe care le avea ea. Lui nu i-am spus, pentru ca nu a ascultat niciodata, nu m-am bagat totusi. Noi nu am vrut-o de la inceput din cauza varstei si a functiei pe care o avea, noi ne gandeam ca vor exista discutii. Imediat dupa casatorie Elodia a inceput sa ii reproseze fiului meu ca ea aduce mai multi bani in casa. Mie fiul meu nu imi aducea nimic, probabil ca sa nu ii reproseze ea. Cand s-au cunoscut fiul meu avea un salariu, noi eram niste oameni normali", a mai spus Florica Cioaca pentru sursa mai sus mentionata.

Veste bună pentru elevi! Se schimbă structura anului școlar. Mai multe vacanțe, în funcție de zona geografică... Companiile românești din străinătate au fost țintele unor atacuri online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x