Antena Căutare

Veste EXCELENTĂ pentru şoferii din ROMÂNIA! Poliţiştii NU mai au voie să facă AŞA CEVA! E fericire MAXIMĂ

Şoferii vor trebui să stea liniştiţi din acest punct de vedere, iar buzunarul lor va fi mai plin, din moment ce nu vor mai plăti atâtea amenzi

Politia rutiera nu mai dispune de sisteme fixe funcţionale, cu rol de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, ci doar de radare mobile. În prezent, agenţii au în folosinţă în prezent 639 de radare mobile repartizate la inspectoratele judeţene de poliţie, potrivit Capital.

Unul dintre cele mai ”de temut” drumuri naționale pe care erau amplasate foarte multe radare fixe, DN1, a fost lăsat și el fără... monitorizare, deoarece nici radarele fixe amplasate pe binecunoscutul drum spre Valea Prahovei nu mai sunt funcționale în prezent.

Totuși, vitezomanii riscă amenzi cuprinse între 195 şi 1950 de lei, dacă depășesc viteza legală și sunt prinși de radarele mobile, notează libertatea.ro.

NU le ajungi nici cu prăjina la nas! Sunt cele mai PRETENȚIOASE ZODII... Cea mai FERICITĂ zi pentru ELEVI! Anunţul făcut de conducerea liceului le este favorabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x