Antena Căutare

Video.Veste extraordinară pentru şoferii bucureşteni! Pasajul rutier de la Piaţa Sudului din Capitală a fost deschis

Pasajul rutier de la Piaţa Sudului a fost deschis, însă circulația se desfășoară, în acest moment, doar pe un singur sens, după ce s-a vehiculat că va fi deschis sâmbătă.

Pasajul rutier de la Piaţa Sudului a fost deschis, însă circulația se desfășoară, în acest moment, doar pe un singur sens, după ce s-a vehiculat că va fi deschis sâmbătă.

Primăria Capitalei a anunțat, miercuri, că vrea să rezilieze contractul cu Astaldi, constructorul pasajului, şi a anunțat, în prealabil, că lucrările sunt la numai 63%, acelaşi procent precum în toamna anului trecut.

Construcţia Pasajului Piaţa Sudului a început în primăvara anului 2014 şi trebuia terminată la sfârşitul anului 2015, dar, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, termenul a fost prelungit până la 30 iunie 2016. Fiindcă nici acest termen nu a fost respectat, reprezentanţii municipalităţii au semnat Actul Adiţional la Contractul de finanţare, prin care administraţia este obligată să încheie lucrările până în decembrie 2018.

Investiţia este de 28,3 milioane de euro, din care finanţarea europeană este de 18,9 milioane de euro.

Pasajul de la Piaţa Sudului va avea o lungime de 356 de metri şi înălţimea de cinci metri. În plus, vor fi construite pasaje pietonale care vor face legătura cu staţia de metrou, iar trecerile de pietoni de la suprafaţă vor fi desfiinţate.

Nu e glumă, nu e banc! Doi bărbați din Vaslui vor să-și ducă porcii la spital, pentru testul de sânge, ca să afle dacă-s... Plouă de 1 Mai! Meteorologii au anunțat vreme instabilă și precipitații în mai multe zone ale țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x