Antena Căutare

Veste importantă pentru bucureșteni! Schimbările de la metrou se aplică în curând

Veste importantă pentru toți bucureștenii care circulă cu metroul, mai ales în orele de vârf! Oficialii Metrorex au anunțat o schimbare importantă!

Veste importantă pentru toți bucureștenii care circulă cu metroul, mai ales în orele de vârf! Oficialii Metrorex au anunțat o schimbare importantă!

"Metrorex continuă seria de măsuri pentru deplasarea în siguranță a călătorilor între stațiile de corespondență Piața Unirii 1 — Piața Unirii 2 și Piața Victoriei 1 — Piața Victoriei 2, ca urmare a situațiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf. Astfel, începând cu data de 10.01.2017, echipe mixte formate din angajați Metrorex, Poliția Metrou, agenți de pază, reprezentanți ai Jandarmeriei și ai ISU sunt prezente în intervalele orare 07:30-10:00 și 16:30 — 19:00, în cele patru stații de metrou, pentru coordonare și intervenție în caz de necesitate", potrivit comunicatului.

De asemenea, fiecare agent va transmite Dispeceratului Central evoluția situației din teren.

"În cazul aglomerării pasajelor de trecere, se fac anunțuri repetate de informare a călătorilor cu privire la restricționarea temporară a accesului înaintea aparatelor de taxare, precum și pentru staționarea la nivel peron sau vestibul. În plus, vor fi montate benzi de restricționare a accesului, amplasate înaintea aparatelor de validare", mai spun reprezentanții metroului pentru cei de la b365.ro.

Noi atenţionări cod galben de viscol! Zonele vizate... Veste excelentă pentru români de la Guvern! Minivacanţă de patru zile cu ocazia micii Uniri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x