Antena Căutare

Vestea momentului pentru șoferi! Se schimbă viteza maximă permisă șoferilor în localitate

Vestea momentului pentru toți șoferii români, după ce s-a aflat că viteza maximă cu care se poate circula în localități ar putea crește, potrivit unor surse oficiale.

Vestea momentului pentru toți șoferii români, după ce s-a aflat că viteza maximă cu care se poate circula în localități ar putea crește, potrivit unor surse oficiale.

Astfel, autovehiculele din orice categorie ar putea circula prin diferitele localități cu viteze de pânăla 60 de kilometri pe oră, potrivit unui proiect de lege inițiat de curând în dezbaterea Senatului.

Excepție fac orașele și municipiile unde limitele rutiere sunt stabilite numai cu avizul poliției rutiere. Concret, în cazul în care proiectul trece de Parlament, atunci viteza permisă șoferilor de pe drumurile naționale crește de la 50 la 60 de kilometri pe oră.

Măsura are ca scop facilitarea traversării localităților ce se află în preajma drumurilor naționale și europene. De asemenea, este vizată creșterea vitezei medii de deplasare pe drumurile românești și reducerea duratei călătoriilor efectuate de șoferi.

Veste catastrofală pentru ȘOFERI. Zile de coșmar pentru mulți conducători auto!

După dezbaterea din Senat, proiectul de act normativ se va supune votului din Parlament. În cazul în care este aprobat atunci urmează promulgarea și publicarea în Monitorul Oficial.

Truc genial! Cum să dezabureşti geamurile maşinii în doar câteva secunde! Nu ţi-a trecut niciodată prin cap să încerci a... Veste bombă! Şoferii vor putea fi sancţionaţi şi de poliţiştii locali: ”Conducătorul auto va fi obligat să se supună”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x