Antena Căutare

Vești extraordinare pentru mii de români! Ratele de la casă ar putea fi plătite cu bani de la stat! Ce condiții ar trebui să îndeplinească

Ratele de la casă ar putea fi plătite cu bani de la stat. Nu este o glumă, însă acest proiect de lege care a fost adoptat de Camera Deputaților vizează militarii și polițiștii. 

Astfel, polițiștii și militarii care au fost nevoiți să se mute din localitatea natală în interes de serviciu și care nu dețin o locuință aici, dar decid să se stabilească în orașul în care lucrează ar urma să beneficieze de o compensație lunară ce este echivalentă cu jumătate din salariul de bază.

Potrivit proiectului de lege, compensaţia pentru rată va fi acordată doar pe durata creditului imobiliar, nu poate depăşi rata lunară a creditului şi poate fi acordată la achiziţia unei singure locuinţe.

Până acum, atât militarii, cât şi poliţiştii primeau bani pentru chirie, dacă se mutau în altă localitate. Conform sindicatelor din Poliţie, Ministerul Afacerilor Interne plătește lunar aproximativ 8.000.000 lei pentru chirii, "bani care sunt aruncați în vânt în loc să fie folosiți pentru achiziția unui imobil de către polițiști".

Nu, de data asta chiar nu e doar o găselniță! Românii vor putea cere BANI DE LA STAT pentru mașini și modernizarea case... Veste uriașă pentru toți elevii! Deputaţii au dat undă verde pentru......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x