Antena Căutare

Veşti proaste despre vreme! Meteorologii ne avertizează că vin ploile

Se cam sfârşesc zilele călduroase de toamnă, în care soarele străluceşte pe cer. Joi, vremea se va răci în majoritatea regiunilor şi vor fi averse şi descărcări electrice.

Se cam sfârşesc zilele călduroase de toamnă, în care soarele străluceşte pe cer. Joi, vremea se va răci în majoritatea regiunilor şi vor fi averse şi descărcări electrice.

Cerul va avea înnorări accentuate şi vor cădea averse în Banat, Maramureş, Transilvania şi local în restul teritoriului. Mai ales în zona de munte, pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Vântul va prezenta unele intensificări în centru, sud şi est, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest şi 27 de grade în Dobrogea continentală, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 15 grade.

VINERI:

Va ploua pe arii extinse, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, la început în vestul şi nordul ţării, apoi şi în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, pot fi însoţite de descărcări electrice şi mai ales în zonele de munte, pe spaţii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări pe crestele montane. Maximele se vor situa între 16 grade în estul Transilvaniei şi în Maramureş şi 25 de grade în Lunca Dunării, iar minimele între 7 şi 16 grade.

UPDATE! Matei, copilul DISPĂRUT de la grădiniţă, A FOST GĂSIT!... Atenţie maximă, nativi din Scorpion! Ar fi bine să nu vă aventuraţi în scheme riscante în plan financiar! Previziunile z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x