Antena Căutare

Veşti rele pentru şoferi! Autostrada Soarelui intră în reparaţii pentru mai bine de o lună. Recomandările poliţiştilor!

Vești proaste pentru șoferi. Cea mai circulată autostradă din România pe perioada de vară intră în reparaţii până la sfârşitul lunii aprilie.

Vești proaste pentru șoferi. Cea mai circulată autostradă din România pe perioada de vară intră în reparaţii până la sfârşitul lunii aprilie

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a cerut Direcţiei Generale de Monitorizare şi Mentenanţă a Infrastructurii Rutiere să urgenteze procedurile pentru lucrările de întreţinere curentă pe timp de vară a Autostrăzii Soarelui.

„Autostrada Bucureşti-Constanţa intră într-un program de lucrări de întreţinere curentă pe timp de vară. Cel târziu la sfârşitul lunii aprilie, aceste lucrări trebuie finalizate finalizate pentru că începe sezonul estival. Vor exista anumite restricţii de circulaţie pe anumite porţiuni de autostradă unde se afaltează şi se efectuează diverse lucrări de mentenanţă. Lucrările de asfaltare şi mentenanţă se vor desfăşura zi şi noapte, inclusiv în weekend”, anunță Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

SIMULARE BAC 2017: Eminescu le-a dat din nou bătăi de cap elevilor: eseu dintr-un text aparţinând poetului și rolul verb... Simulare Bacalaureat 2017. Proba scrisă la Limba și literatura maternă - modele de subiecte. Vezi calendarul complet al ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x