Antena Căutare

VIDEO! Bacau: Doi copii dorm in cotet, cu animalele, dupa ce ploaia le-a distrus casa

Copilarie chinuita pentru doi frati din Bacau. Termenul de "acasa" s-a sters de tot din vocabularul lor. De trei saptamani copiii dorm intr-un cotet, intr-o mizerie crunta, la un pas de adapostul animalelor din curte. Asta pentru ca locuinta in care stau bunicii si fratele mai mic e la un pas se prabuseasca.

La cativa pasi mai incolo, cei doi frati de 11 si 13 ani si-au facut culcus alaturi de animale. Uneori in frig, pe un morman de rufe vechi in loc de pat, baietii nu-si pun prea multe intrebari. Stiu ca putinul pe care il au conteaza si ca cerul liber ar fi fost, poate, o povara mult mai greu de dus.

In incaperea darapanata din chirpici, cu acoperisul scorojit, se ingramadeau cinci suflete. Acum sunt mai putine. Batranul nu poate decat sa spere. Ca cineva, poate, ii va ajuta si pe ei. Abia dupa ce cazul a ajuns in atentia media, autoritatile au promis ajutor. Acum familiei are macar sperante. Li s-a promis ca vor primi lemne si tabla pentru a repara acoperisul.

Dosarul "Trofeul calitatii": ICCJ a respins audierea martorilor solicitati de avocatii lui Adrian Nastase... Eroare de sistem: Introducerea retetei electronice, amanata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x