Antena Căutare

VIDEO! Sase tineri din Bacau, retinuti pentru cultivare si comercializare de cannabis

Sase tineri au fost retinuti de procurorii DIICOT pentru cultivare si comercializare de cannabis, dupa ce anchetatorii l-au prins pe unul dintre ei vanzand droguri in Onesti, informeaza Mediafax. In locuinta unuia dintre cei retinuti au gasit 600 de ghivece cu plante de cannabis.





Cultura era constituita din peste 600 de ghivece cu plante de cannabis aflate in diverse stadii de vegetatie. In plus, procurorii au descoperit cantitatea de 13 kilograme de cannabis, precum si obiecte si aparatura necesare cultivarii cannabisului.

La aceeasi data, unul dintre tineri a fost prins in flagrant delict in timp ce comercializa cannabis catre consumatorii din municipiul Onesti.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bacau au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a sase inculpati, pentru savarsirea infractiunilor prev. de art. 8 din Legea 39/2003 si art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000 si au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a acestora pentru 29 de zile.



Citeste si Antena3

Foto: religionnerd.com

Canicula pana miercuri, dupa care urmeaza ploi si vijelii... Un barbat s-a sinucis intr-o sectie de politie din Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x