Antena Căutare

VIDEO! Un profesor bacauan de 60 de ani tine lectii online de matematica din stupina

La 60 de ani, profesorul Ioan Ursu din Bacau are videoblog. Posteaza acolo lectii de matematica pentru bac. Se filmeaza singur in stupina, printre albine, in plin camp, langa un grajd. In 2008 l-au dat afara din scoala fiindca filma orele. Acum, proful online vrea sa popularizeze noua metoda de predare.

"Buna ziua, dragilor, si bun gasit la intalnirea cu proful online"


Virtual vorbind, am cea mai frumoasa clasa posibila. Am elevi si pe la Constanta, si pe la Oradea, chiar daca nu i-am vazut niciodata"
crude, naturale"

Cum se invata matematica langa grajdul prapadit al unui fost IAS





"Mi-a trimis un mesaj Sergiu. Domnule profesor, ma ajutati si pe mine? Gata, uite acuma te ajut!" "Avem sirul (4, 8, 12, 16, 20..., din 4 in 4, dragul meu Sergiu, deci te referi la faptul ca avem o progresie aritmetica). Si celalalt sir propus de tine a fost 5, 10, 20, 25... Si tu intrebai: care sunt termenii comuni din cele doua siruri si cati termeni comuni avem pana la 100"



Ma' Sergiule, ma'

"Acum, varianta 2, subiectul 1: sa se calculeze logaritm din 30 plus logaritm din 20 minus logaritm din 6. Dragilor, credeti-ma, e asa de usor, incat deodata trebuie sa-l faceti"
Avertizare de furtuna in Bucuresti pana la ora 21:35... UPDATE! Balconul unui apartament din Timisoara s-a prabusit. Doua femei grav ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x