Vine CEA MAI GREA IARNĂ din ultimii ani! Vremea se înrăutățeste! Meteorologii anunță cod galben în mai multe județe, inclusiv Capitala.

 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți dimineața, atenționări nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă, valabile în patru județe, inclusiv în București, în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în mai multe localități din județele Alba și Harghita, iar până la ora 9:30, în județul Hunedoara, se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Meteorologii trag un semnal de alarmă cu privire la perioada următoare. Iarna aceasta va fi una severă, spun specialiștii, poate cea mai grea  din ultimii ani, atât în țara noastră, cât și în Europa.

Specialiștii de la National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), din Statele Unite, au lansat un avertisment fără precedent legat de fenomenul La Nina. Este vorba despre este un fenomen climatic caracterizat prin temperaturi neobișnuit de scăzute ale apei de la suprafața Oceanului Pacific în zona ecuatorială, opus fenomenului El Niño, caracterizat prin temperaturi neobișnuit de ridicate, informează observator.tv.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe