Antena Căutare

VREAU SĂ AJUT - Daria are nevoie de viață, NOI o putem ajuta!

Daria are 10 ani și. o durere aparent banală la picior. s-a transformat în câteva zile într-un coșmar. Daria a aflat că avea, de fapt, o tumoare care îi crescuse în sold și care s-a dezvoltat rapid spre picior și spre zona abdominală.

Daria are 10 ani și. o durere aparent banală la picior. s-a transformat în câteva zile într-un coșmar. Daria a aflat că avea, de fapt, o tumoare care îi crescuse în sold și care s-a dezvoltat rapid spre picior și spre zona abdominală.

Pe 5 ianuarie, Daria a venit de la școală și i-a spus mamei că o doare spatele. Au mers la un control la ortoped și a fost sub tratament timp de o săptămână, pentru lombosciatică simplă.

Durerile deveneau din ce în ce mai greu de suportat. Daria abia dacă mai putea merge, așa că mama ei s-a gândit să-i facă un RMN. Pe 27 ianuarie au venit și rezultatele, în care se confirma tumora cu punct de plecare osos mare 6 cm pe 5 cm, pe unul din oasele bazinului.

Mama Dariei: “E greu pentru un copil de 10 ani, este la vârsta la care conștientizează”.

Dar și mai greu le este câteodata părinților când se văd neputincioși la suferința atât de grea a Dariei și la lipsa unor soluții salvatoare aici, în țară. Daria suferă de sarcom Ewing, o formă extrem de rară de cancer.

Nu poate fi operată și nici tratată în România. Părinții ei NU au obținut formularul E112 care le-ar fi permis să plece la o clinică din Uniunea Europeană pentru tratament gratuit. Așa că, Daria a plecat de urgență la o clinică din Turcia, unde va începe chimioterapia premergătoare operației.

Familia ei știa că vor avea nevoie de cel putin 40.000 de euro. În Turcia, au aflat că suma pentru chimio pre-operator, pentru operație și pentru tratamentul post operator va depăși 50.000 de euro.

Cei din afară sunt specializați pe așa ceva, le-au dat părinților un procent de 60-70% de reușită, ceea ce înseamnă foarte mult.

CUM POŢI AJUTA

Daria ere nevoie de ajutorul nostru ca să strângă banii pentru chimio, operație și recuperare – aceasta este ȘANSA ei să trăiască! O putem ajuta cu un SMS de 2 euro la numărul 8848.

Mai multe detalii, aici.

Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de METEOROLOGI: Se întorc PLOILE şi NINSORILE! Care sunt zonele vizate... Veste BOMBĂ pentru ROMÂNI! Vor pierde bani grei în acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x