Antena Căutare

Vremea 15 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni masive, inundații

Vremea din 15 iunie se anunță ploioasă, cu risc crescut de inundații. Prognoza meteo anunță furtuni masive, instabilitate termică crescută. 

Vremea din 15 iunie se anunță ploioasă, cu risc crescut de inundații. Prognoza meteo anunță furtuni masive, instabilitate termică crescută.

Potrivit vremea.ro, Vineri instabilitatea atmosferica va rămâne la ordinea zilei în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, unde pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Izolat (îndeosebi la munte) cantitățile de apa pot ajunge până la 15-20 de mm. În restul zonelor țării aversele de ploaie își vor face apariția doar izolat și vor fi slabe cantitativ.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 27-32 de grade în Oltenia, 30-34 de grade în Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra pe litoral și în estul Deltei Dunării) și 27-32 de grade în Moldova. De altfel, meteorologii de la ANM au emis o serie de coduri galbene de ploi torențiale.

Vremea din 15 iunie la București

Locuitorii Capitalei nu vor scăpa de furtuni cu fulgere, așteptate încă din primele ore ale dimineții. Temperaturile sunt mari, maxima zilei fiind de 32°C, iar minima de 19°C. Cantitățile de apă vor fi foarte mari, în jur de de 6 l/m².

Prognoza meteo din 15 iunie la munte

Deși cerul este senin, ploile își vor face apariția. Maxima zilei este de 28°C, iar minima de 15°C. Ploile cu aspect de furtună vor continua în fiecare zi din weekend!

Subiecte și BAREME Evaluarea Națională 2018 Limba și literatura maternă. Avem subiectele! Ce a picat!... Vouchere de 17.000 de lei pentru paciente cu cancer la sân. Pentru ce vor fi acordate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x