Antena Căutare

VREMEA 7 martie 2018. Prognoza meteo ANM: În sfârșit, PRIMĂVARĂ

De caand vine primavara?

VREMEA 7 martie 2018. ANM a anunțat prognoza meteo pentru miercuri 7 martie 2018. Vremea, în sfârșit, se încălzește, în sfârșit, de miercuri.

Vești bune de la meteorologi. Vremea se încălzește, iar asta vom resimți începând de miercuri.

Vremea București. Mâine, 7 martie 2018, vremea se încălzește brusc. Deși minima rămâne de 1 grad Celsius, maxima ajunge la 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat. Umiditatea continuă să fie crescută, de 86%, iar șansele de precipitații sunt de 20%.

Vremea 7 martie în țară. Este încă frig afară, deşi este primăvară. Temperaturile din data de 07 martie 2018, pleacă de la -7° C, în Centru, şi ajung până la 6° C, în Dobrogea, iar viteza vântului poate ajunge până la 22 km/h.

În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 9 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -1° C, în Ploieşti, iar maxima va fi de 2° C, în Slobozia. Afara va fi înnorat.

În ce priveşte temperaturile de la munte, maxima zilei se va înregistra în Râmnicu Vâlcea, şi va atinge 1° C, iar minima zilei se va înregistra în Braşov, şi va fi de -6° C. Viteza vântului va ajunge până la 7 km/h. Vom avea parte, în special de . Cerul va fi plin de nori.

În Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 19 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -0° C, în Deva, iar maxima va fi de 4° C, în Timişoara. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Temperaturile din Dobrogea vor fi cuprinse între 3° C şi 6° C, minima fiind atinsă în Tulcea, iar maxima în Mangalia. Vom avea parte de ploaie ușoară. Viteza vântului va ajunge până la 22 km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 10 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -0° C, în Calafat, iar maxima va fi de 1° C, în Craiova. Afara va fi înnorat.

În Centru vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -7° C, în Cluj-Napoca şi vor ajunge la -2° C, în Targu Mureş. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În ce priveşte temperaturile din Nord Est si Est, maxima zilei se va înregistra în Bacău, şi va atinge 4° C, iar minima zilei se va înregistra în Galaţi, şi va fi de 2° C. Viteza vântului va ajunge până la 18 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Temperaturile din Nord vor fi cuprinse între 1° C şi 2° C, minima fiind atinsă în Baia Mare, iar maxima în Satu Mare. Vom avea parte de cer acoperit de nori. Viteza vântului va ajunge până la 13 km/h. Cerul va fi plin de nori.

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni! VREMEA se va SCHIMBA RADICAL în următoarea PERIOADĂ... VIDEO ŞOCANT! S-a întâmplat în plină stradă! O femeie a aruncat cu propriul copil după un bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x