Antena Căutare

Vremea o ia RAZNA! Anunţul meteorologilor: "Temperaturile vor scădea drastic"

După temperaturile de vară din ultimele zile, meteorologii anunţa ca vremea se va răci drastic începând de duminică.

După temperaturile de vară din ultimele zile, meteorologii anunţa ca vremea se va răci drastic începând de duminică.

VINERI: Vremea se va menține caldă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 0...2 grade. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineața și în special noaptea, în zonele joase, mai ales din sudul, estul și centrul țării, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

SÂMBĂTĂ: Vremea se va menține caldă. Temperaturile maxime, în scădere ușoară în regiunile din vest și nord-vest, se vor încadra între 17 grade și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade.

Cerul va fi variabil în sudul teritoriului, iar în celelalte regiuni va avea înnorări temporare și, mai ales spre seară și noaptea, pe arii restrânse va ploua slab în nord, centru și nord-est și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. În primele ore va mai fi ceață în zonele joase de relief din sud, centru și est.

DUMINICĂ: Vremea se va răcori în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales spre seară și noaptea, va ploua în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade.

A apăsat acceleraţia prea tare şi s-a răsturnat! Ce au găsit poliţiştii bucureşteni când au ajuns la maşină... Vine O IARNĂ GREA în România! Ce urmează să se întâmple cu vremea în perioada următoare: Ninsori abundente, ger şi visco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x