Antena Căutare

Vremea pare să o ia razna! Furtunile extrem de puternice au făcut pagube importante

Până să iasă soarele, sudul ţării a trecut peste o noapte furtunoasă. Judeţul Dâmboviţa a fost cele mai grav afectat de ploi şi vijelii.

Până să iasă soarele, sudul ţării a trecut peste o noapte furtunoasă. Judeţul Dâmboviţa a fost cele mai grav afectat de ploi şi vijelii.

Copacii au fost doborâţi la pământ, stâlpii de electricitate s-au rupt, iar culturile n-au putut ţine piept furiei naturii. Iar vremea rea ar putea continua tot weekendul.

Nici la Clinceni, în judeţul Ilfov, lucrurile nu au tat mai bine. Proprietarul maşinii din reportajul de mai sus privea cu groază la valurile de ploaie care aduceau cu ele bucăţi mari de grindină. În scurt timp, pe jos s-a format un covor de gheaţă.

Oamenii încercau în zadar să protejeze maşina, deşi ploaia cu grindină a durat doar câteva minute.

Şoferii s-au oprit pe banda de urgenţă, pentru că ştergătoarele nu reuşeau să îndepărteze ploaia de pe parbriz.

Vijelia nu a ţinut mai mult de o jumătate de oră. În urma ei au rămas copaci puşi la pământ, stâlpi de electricitate rupţi şi culturi distruse.

Zeci de familii au rămas fără curent. Echipele de intervenţie au lucrat câteva ore pentru a reface reţelele electrice.

În doar câteva minute au căzut 25 de litri pe metru pătrat, iar zeci de hectare s-au inundat. Ore bune după furtună, apa curgea pe câmpuri, ca pe râu.

În gospodăriile din Moreni, apa ajungea până la genunchi în unele locuri.

Meteorologii anunţă ploi, cu descărcări electrice şi vijelii şi în zilele care urmează. Atenţionările rămân în vigoare până duminică.

Andreea, o copilă de nouă ani din Iași, s-a născut cu o problemă gravă la picioare şi abia poate merge cu ajutorul unor ... Horoscopul Zilei de 3 Iunie 2017. Nativii acestei zodii încep un nou capitol în plan sentimental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x