Antena Căutare

Vremea rea face prăpăd în București și în țară! În județul Buzău, mai multe localități au fost afectate de viituri: 1.300 de gospodării au rămas fără apă potabilă

Șapte localități din zona Munților Buzăului - Lopătari, Mânzălești, Vintilă Vodă, Beceni, Gura Teghii, Cănești și Chilii - au fost afectate de viiturile și de scurgerile de apă de pe versanți din noaptea de luni spre marți, 1.300 de gospodării din localitățile Mânzălești și Vintilă Vodă rămânând fără apă potabilă, potrivit unui bilanț al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău.

Furtunile din ultimele 24 de ore au produs efecte în 56 de localităţi din 12 judeţe şi din municipiul Bucureşti, fiind vorba despre copaci şi acoperişuri smulse de vânt, maşini avariate, animale luate de viituri şi drumuri inundate.

Doar în Capitală, s-a intervenit pentru evacuarea apei din 14 case, 14 curţi, şapte subsoluri şi o stradă, precum şi pentru degajarea a 14 copaci căzuţi pe carosabil şi pe trei autoturisme.

Potrivit unui bilanţ transmis de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) furnunile din ultimele 24 de ore au generat efecte în 56 localităţi din 12 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Doar în Capitală, s-a intervenit pentru evacuarea apei din 14 case, 14 curţi, şapte subsoluri şi o stradă, precum şi pentru degajarea a 14 copaci căzuţi pe carosabil şi pe trei autoturisme.

Probleme mari au mai fost în judeţul Argeş, în localităţile Piteşti, Poiana Lacului, Cotmeana, Băbana şi Bradu, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din nouă curţi, un subsol al unei instituţii publice şi degajarea a patru copaci căzuţi din cauza vântului, dintre care unul pe un autoturism.

Și în județul Buzău, șapte localități, Lopătari, Mânzălești, Vintilă Vodă, Beceni, Gura Teghii, Cănești și Chilii, au fost afectate de viiturile și de scurgerile de apă de pe versanți din noaptea de luni spre marți, 1.300 de gospodării din localitățile Mânzălești și Vintilă Vodă rămânând fără apă potabilă, potrivit unui bilanț al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău.

UPDATE! Tragedie pe o șosea din afară! Trei români au murit, iar alţi şase au fost răniţi, într-un accident în Ungaria... Șapte bebeluși, abandonați pe un pat de spital, își cer dreptul la viață și o mână care să-i aline: "Locul lor nu e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x