Antena Căutare

Vremea rea lovește din nou! Meteorologii avertizează: COD ROȘU de inundații. Ce zone vor fi grav afectate

Hidrologii au emis, miercuri dimineaţă, o nouă avertizare cod roşu de inundaţii pentru râul Buzău, astfel că se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte de inundaţii şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol în judeţele Braşov, Covasna şi Buzău.

Hidrologii au emis o nouă avertizare cod roşu de inundaţii pentru râul Buzău, astfel că se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte de inundaţii şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol în judeţele Braşov, Covasna şi Buzău.

Avertizarea emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor este în vigoare de miercuri, de la ora 6.20, până la ora 12.00.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore şi a celor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte de inundaţii şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol pe râul Buzău, aval Vama Buzăului - amonte acumularea Siriu, în judeţele Braşov, Covasna, Buzău.

De asemenea, până la ora 12.00 sunt în vigoare avertizări cod portocaliu pentru bazinul hidrografic al râului Târnava Mare - amonte acumularea Vânători, dar şi pentru râul Olt, fiind vizate judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu şi Mureş. judeţele Harghita, Covasna, Braşov şi Sibiu.

Se închid, din nou, școlile! Cursuri suspendate din cauza vremii: "E spre binele copiilor"... CUTREMUR în România! Seismul s-a simţit puternic şi în Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x