Antena Căutare

Vremea se schimbă din nou! Cod Galben de caniculă pe 29 şi 30 august, în 12 judeţe!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben de caniculă și disconfort termic valabilă pe 29 şi 30 august, în 12 județe.

Vremea se schimbă din nou! Cod Galben de caniculă pe 29 şi 30 august, în 12 judeţe! Galerie
Canicula revine după o perioadă cu temperaturi scăzute în aproape toată ţara

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben de caniculă și disconfort termic valabilă pe 29 şi 30 august, în 12 județe.

Potrivit meteorologilor, în Crișana, Banat, local în Oltenia, precum și în centrul și sudul Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-36 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Județele afectate de atenționarea ANM sunt Iași, Vaslui, Galați, Bacău, Vrancea, Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți și Dolj.

ANM precizează că disconfort termic ridicat și temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade vor fi pe arii restrânse și în celelalte regiuni, iar valul de căldură va persista până la mijlocul săptămânii viitoare.

Sursa: agerpres.ro

Mohammad Munaf se află în custodia Poliţiei Române... Septembrie vine cu schimbări importante pentru săgetători! Nici restul zodiilor nu scapă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x