Antena Căutare

VREMEA, 14 martie, în toată țara. Nu scăpăm de ploi și de vânt. Va fi potop!

VREMEA 14 martie. Vremea se menține capricioasă. Ne așteaptă câteva zile cu ploi și vânt puternic. Valorile termice vor marca o uşoară scădere faţă de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. 

VREMEA 14 martie. Vremea se menține capricioasă. Ne așteaptă câteva zile cu ploi și vânt puternic. Valorile termice vor marca o uşoară scădere faţă de ziua precedentă în majoritatea regiunilor.

Cerul va fi doar parţial noros în regiunile sudice şi mai mult noros în restul teritoriului şi temporar va ploua, local însemnat cantitativ, îndeosebi în jumătatea de est a ţării.

Prognoza METEO 14 martie. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în noaptea de luni spre marți (12/13 martie). În sud-vest e posibil să plouă cât într-o lună.

Vremea în săptămâna 12-18 martie, pe regiuni. Zonele cele mai afectate de ploi și vânt puternic

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30-35 l/mp.

VREMEA 14 martie în Sud şi Sud-Est; vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la 0° C, în Ploieşti şi vor ajunge la 10° C, în Bucureşti. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile.

În ce priveşte temperaturile din Vest, maxima zilei se va înregistra în Reşiţa, şi va atinge 9° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 100%, de nori.

VREMEA 14 martie în Dobrogea; maxima zilei se va înregistra în Mangalia, şi va atinge 9° C, iar minima zilei se va înregistra în Constanţa, şi va fi de 7° C. Viteza vântului va ajunge până la 22 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

În ce priveşte temperaturile din Centru, maxima zilei se va înregistra în Targu Mureş, şi va atinge 7° C, iar minima zilei se va înregistra în Sibiu, şi va fi de 2° C. Viteza vântului va ajunge până la 15 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Afara va fi înnorat.

VREMEA, 14 martie, în Nord Est si Est, vântul va bate cu o viteză de până la 15 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de 8° C, în Iaşi, iar maxima va fi de 8° C, în Iaşi. Cerul va fi plin de nori.

Cum te poți angaja în Armată! Numai un soldat are 1.900 de lei salariu, la care se adaugă norma de hrană (1.000 de lei) ... Un pompier din Neamț a venit să stingă focul pornit la o casă, dar a primit un pumn în față! Motivul te va lăsa fără cuv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x