Antena Căutare

Probleme mari pe Aeroportul Otopeni! Din cauza condiţiilor meteo, Tarom a anulat mai multe zboruri

Compania de stat Tarom a anulat miercuri zece zboruri pe aeroportul Henri Coandă invocând condiţiile meteo, iar pasagerii urmează a fi îmbarcaţi tot miercuri pe alte curse către aceleaşi destinaţii, a anunţat miercuri compania care administrează cele două aeroporturi din Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Anterior, CNAB anunţase că Tarom a anulat doar şase zboruri de pe aeroportul Henri Coandă, dar numărul acestora a crescut la zece. În plus, şi compania Austrian Airlines a anulat un zbor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ora 15.30, pe aeroportul Henri Coandă, se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă, potrivit CNAB. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

ANUNŢ CFR: 148 de trenuri au fost anulate! Lista completă a rutelor pe care NU se circulă... Povestea elevilor care fac naveta în autobuzul înghețat: „La -25 de grade Celsius, era mai cald afară decât în autobuz. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x