Antena Căutare

Zeci de oameni protesteaza "la geamul" Curtii Constitutionale

Cateva zeci de oameni s-au adunat, marti dimineata, sa protesteze in fata sediului Curtii Constitutionale. Ei cer judecatorilor sa valideze referendumul din 29 iulie, pentru ca presedintele suspendat Traian Basescu sa fie demis.

Mai mult decat atat, intr-o petitie pe internet, sute de oameni cer ca sedinta in care CCR va decide soarta referendumului sa fie transmisa in direct de catre televiziuni. Semnatarii sustin ca televizarea sedintei va elimina orice suspiciune despre modul in care va fi luata decizia.

Protestatarii au scandat "Validare!" si au agitat steaguri si bannere cu diferite mesaje.

Oamenii sustin ca nu le-au fost respectate optiunile de vot si ca nu mai au incredere nici macar in deciziile Curtii Constitutionale. Organizatorii mitingului ameninta ca vor continua sa protesteze si in zilele urmatoare.



sursa: Antena3.ro

Un copil care a avut doua CNP-uri a primit doua alocatii, timp de cinci ani... Contract de 500.000 de euro de la buget pentru a pazi de hoti autostrada Bucuresti-Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x