Antena Căutare

Zodia care va fi astăzi mai fericită ca niciodată! Este ziua în care Berbecii îşi pot îndeplini toate dorinţele!

Este ziua în care Berbecii îşi pot îndeplini toate dorinţele! Ce trebuie să facă este să ia iniţiativa şi să nu lase totul în voia sorţii!

Este ziua în care Berbecii îşi pot îndeplini toate dorinţele! Ce trebuie să facă este să ia iniţiativa şi să nu lase totul în voia sorţii!

ZODIILE care în 2018 fac cele mai bune echipe, relații de iubire sau afaceri! Le-a tunat și le-a adunat! Racilor și Fecioarelor, la voi vor bate clopote de nuntă?

Dragostea pluteşte în aer pentru Tauri! Sunt extrem de romantici, iar Seducţia este la cote maxime!

Gemenii ştiu că reţeta succesului este să pui suflet în tot ceea ce faci. Iar acest mic secret, le aduce multă bucurie!

În schimb, Racii, nu sunt aşa de fericiţi astăzi! Trebuie să respire adânc şi să se gândească că nu există probleme, ci doar soluţii!

Se cunoaşte că e sfârşit de săptămână. Leii sunt visători şi cu mintea departe, însă nicidecum la treburile profesionale.

La fel şi Nativii Fecioară, visează la o vacanţă exotică.de pe scaunul de la birou. Dar.Cum bate vântul în buzunarele lor, mai bine s-ar gândi la un plan de afaceri.

Balanţele vor învăţa astăzi lecţia răbdării! Se ştie că cele mai bune lucruri în viaţă, se clădesc încet. Aşadar, totul se va întâmpla la momentul potrivit!

Este o zi plină de provocări pentru Scorpioni! Astăzi au ocazia să-şi demonstreze toate calităţile.

Săgetătorilor le va merge totul la superlativ! Ziua de astăzi va fi un start excelent pentru weekendul ce se apropie!

Capricornii visează la job-ul ideal şi la jumătatea perfectă. Reuşita stă de partea optimiştilor, aşa că.totul e posibil!

Vărsătorii nu se pot concentra deloc la locul de muncă. E de înţeles.se apropie weekendul, dar totuşi.criticile nu-i vor ocoli!

Nativii Peşti ar trebui să deschidă o şampanie astăzi! Vor trece cu brio un examen sau vor promova la locul de muncă. Aşa da sfârşit de săptămână, nu-i aşa?

Delia, din nou acasă. Artista a fost nevoită să-și întrerupă brusc vacanța. Soțul ei, Răzvan, s-a întors de urgență în ț... România, sub NĂMEŢI, IARNA a pus stăpânire pe România! Cod galben de vânt puternic şi ninsori în 12 judeţe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x