Antena Căutare

Zodiile care au magnet la bani iarna aceasta! Norocul este de partea lor!

Banul nu trage la toată lumea, însă, în funcție de poziționarea planetelor, sunt perioade în care anumite semne zodiacale sunt mai norocoase din acest punct de vedere, iar altele nu.

Zodiile care au magnet la bani iarna aceasta! Norocul este de partea lor! Galerie
Unele zodii au mai mult noroc la bani decât altele

Banul nu trage la toată lumea, însă, în funcție de poziționarea planetelor, sunt perioade în care anumite semne zodiacale sunt mai norocoase din acest punct de vedere, iar altele nu.

Iată care sunt cele cinci zodii care iarna aceasta nu vor mai duce grija banilor!

Taur

Prin natura lor, Taurii sunt predispuși la câștiguri substanțiale. S-au născut ca să facă bani, iar iarna aceasta îi va satisface din acest punct de vedere.

Ca de obicei, se afundă în muncă, iar eforturile lor vor fi răsplătite. Saturn se va afla în casa parteneriatelor o bună parte a iernii acesteia, așadar îți vei uni forțele cu o persoană sau mai multe, pentru a face o afacere, care îți va aduce câștiguri substanțiale.

Unele zodii au mai mult noroc la bani decât altele

Gemeni

Cea mai bună veste pe care o vor primi Gemenii în 2016 este aceea că… salariul lor se va mări. Și nu oricum, ci se va dubla sau tripla, arată astrele.

Tot ce trebuie tu să faci este să fructifici fiecare oportunitate care ți se ivește, la maximum. Nu trebuie să ratezi nici o ocazie de a te afirma la serviciu și vei fi nevoit să depui mai mult efort decât de obicei, pentru ca munca ta să fie considerată perfectă. Nu vei avea noroc la bani doar în timpul perioadei de iarnă, intervalul câștigurilor uriașe ține până în iulie 2016.

Rac

Cea de-a doua casă a câștigurilor va fi luminată la începutul lui 2016 de Jupiter, motiv pentru care te vei transforma într-o mașină de primit cadouri.

Nu câștigurile vor prima la tine, ci darurile pe care le primești. Și va fi o armată întreagă de persoane care îți va dărui, de la rude și prieteni, până la oameni de la care te aștepți cel mai puțin.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Leu

Din punct de vedere financiar, Leii vor fi cei mai câștigați iarna aceasta. Neptun se află în casa veniturilor comune, ceea ce este o veste bună pentru persoanele din această zodie care lucrează în domeniul artelor, showbiz-ului. Pe perioada iernii, Neptun traversează această casă, așa că totul va merge bine din acest punct de vedere. Așadar, coregrafii, pictorii, sculptorii, compozitorii trebuie să stea fără griji în privința banilor, până la primăvară. Trebuie să fii cu ochii în patru la tot ceea ce înseamnă informație legată de investițoi, pentru că se vor ivi multe oportunități în acest sens, pe care nu vei vrea să le ratezi

Află AICI mai multe detalii despre acest subiect!

Bucureştiul se îmbracă în haine de sărbătoare! Aproape trei milioane de beculeţe vor fi aprinse luni, 30 noiembrie... Cutremur de 4,4 grade în Vrancea! Pământul s-a zguduit din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x